Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).
Brak towaru

Mieszarka elektryczna do mięsa farszu ze stali nierdzewnej 20 l 550 W

Symbol: 1013601
Dostępność: Brak towaru
3705.71
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
Brak
Kod producenta: 10012239

Mieszałka do mięsa marki Royal Catering idealnie sprawdzi się do mieszania mięsa, farszu do kiełbasy, pieczeni rzymskiej, kotletów mielonych w restauracjach, sklepach mięsnych czy w przemyśle spożywczym lub paszowym. Mocny silnik 550 W bez problemu miesza lub marynuje nawet duże ilości mięsa. Mieszarka może jednorazowo przetworzyć do 20 l żywności przy prędkości 20 obr./min. Funkcja biegu wstecznego pozwala w łatwy sposób usunąć utknięte produkty. Urządzenie jest ciche (70 dB), wykonane zostało z higienicznej stali nierdzewnej. Przemyślana konstrukcja pozwala szybko zdemontować poszczególne części i wyczyścić. Gładką powierzchnię łatwo jest utrzymać w czystości.

Cechy produktu:
  • - Efektywność - moc 550 W i prędkość 20 obr./min,
  • - Wydajność - dzięki dużej pojemności 20 l,
  • - Wszechstronność - idealny do restauracji, sklepów mięsnych lub produkcji karmy dla zwierząt,
  • - Higieniczność - wykonana ze stali nierdzewnej,
  • -Trwałość - solidna konstrukcja i wytrzymałe materiały.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCFW-20-PRO
  • - Nr katalogowy - 10012239
  • - Stan artykułu -Nowy
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Wydajność [kg/h] - N/A
  • - Instrukcja obsługi - Tak
  • - Bieg wsteczny - Tak
  • - Wymiary wlotu [mm] - N/A
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Poziom hałasu [db] - 70
  • - Moc [W] - 550
  • - Przewód zasilający [m] - 1,5
  • - Pojemność [l] - 20
  • - Znamionowa prędkość obrotowa [obr./min] - 20
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 52 x 32 x 58
  • - Waga [kg] - 40
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 56 x 38 x 64
  • - Waga wysyłki [kg] - 41.78

W zestawie:
  • - Mieszarka do mięsa
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: