Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Sterylizator do dezynfekcji noży UV gastronomiczny na 20 noży

Symbol: 1011133
Dostępność: Średnia dostępność
673.51
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier Pocztex (pobranie) 0
  • Kurier GLS 0
  • Kurier Pocztex 0
  • Kurier GLS (pobranie) 10
  • Kurier GLS: pobranie 72
Kod producenta: 10011824

Profesjonalny sterylizator do noży marki Royal Catering służy do dokładnego odkażania ostrzy w szybki i łatwy sposób. Sprzęt idealnie nadaje się do restauracji, hoteli czy barów. Pojemna komora zmieści do 20 noży. Sterylizator wykonano z bardzo mocnej stali nierdzewnej, natomiast drzwiczki z mocnego pleksiglasu, a na jego powierzchni umieszczono specjalny filtr. Urządzenie posiada timer, którym ustawisz czas pracy naświetlacza UV nawet do 60 min.

Za dokładną sterylizację noży odpowiada wbudowana lampa UV. Generowane przez nią światło niszczy do 99% szkodliwych drobnoustrojów. Pamiętaj o zachowaniu ostrożności! Promieniowanie UV może doprowadzić do uszkodzeń wzroku oraz poparzeń. Nigdy nie patrz bezpośrednio w stronę światła i nie wystawiaj na jego działanie skóry, roślin, a także zwierząt.

Cechy produktu:
  • - Higiena - idealnie odkażone noże,
  • - Pojemność - mieści do 20 noży,
  • - Lampa UV - likwiduje do 99% drobnoustrojów,
  • - Funkcjonalność - timer pozwala ustawić czas pracy do 60 min.

Parametry techniczne:
  • - Model - RC-KSSS501
  • - Nr katalogowy - 10011824
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna / Pleksiglas
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 8 W
  • - Timer - Do 60 min
  • - Instrukcja obsługi - Tak
  • - Wymiary (DxSxW) - 12 x 44 x 57 cm
  • - Waga - 5 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 55 x 20 x 64 cm
  • - Waga wysyłki - 6 kg

W zestawie:
  • - Sterylizator do noży,
  • - Instrukcja obsługi.
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: