Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Termos pojemnik termiczny gastronomiczny do transportu żywności STAL 15 l

Symbol: 1015517
Dostępność: Średnia dostępność
468.16
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier Pocztex (pobranie) 0
  • Kurier GLS 0
  • Kurier Pocztex 0
  • Kurier GLS (pobranie) 10
Kod producenta: 10012193

Termos gastronomiczny marki Royal Catering sprawdzi się do bezpiecznego transportu gorącej i zimnej żywności w hotelach, restauracjach, na stołówkach czy w cateringu. Termos wykonany został z żaroodpornej, dwuściennej stali nierdzewnej. Pomiędzy ścianami znajduje się warstwa izolacji termicznej, utrzymująca temperaturę przez długi czas. Przy początkowej temperaturze 70°C nawet po 24 godzinach pożywienie ma ponad 30°C. Urządzenie posiada zdejmowaną pokrywę ze stali nierdzewnej. Zatrzaski gwarantują brak rozlewania w transporcie. Gumowa podstawa zapewnia stabilność. Zastosowana wysokiej jakości stal nierdzewna jest odporna na korozję i higieniczna.

Cechy produktu:
  • - Utrzymuje w cieple do 15 litrów pożywienia lub napojów,
  • - Dwuścienna izolacja pozwala utrzymać temperaturę powyżej 30°C po 24 godzinach, zaczynając od 70°C,
  • - Łatwe utrzymanie czystości dzięki wysokiej jakości stali nierdzewnej,
  • - Ergonomiczne i żaroodporne uchwyty,
  • - Antypoślizgowa gumowa podstawa i pokrywa z zatrzaskami.

Parametry techniczne:
  • - Model - RC-TFT15
  • - Nr katalogowy - 10012193
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Kolor - Srebrny
  • - Pojemność [l] - 15
  • - Materiał - Stal nierdzewna; izolacja: pianka; dół: guma
  • - Wymiary [mm] - Ø300 x 330
  • - Grubość izolacji [mm] - 30
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 30 x 30 x 34
  • - Waga [kg] - 6
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 37 x 38 x 42
  • - Waga wysyłki [kg] - 7,06

W zestawie:
  • - Termos gastronomiczny
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: