Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).
Brak towaru

Termos pojemnik termiczny gastronomiczny do transportu żywności STAL 22 l

Symbol: 1015516
Dostępność: Brak towaru
507.87
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier Pocztex (pobranie) 0
  • Kurier GLS 0
  • Kurier Pocztex 0
  • Kurier GLS (pobranie) 10
Kod producenta: 10012192

Termos gastronomiczny marki Royal Catering sprawdzi się do bezpiecznego transportu gorącej i zimnej żywności w hotelach, restauracjach, na stołówkach czy w cateringu. Termos wykonany został z żaroodpornej, dwuściennej stali nierdzewnej. Pomiędzy ścianami znajduje się warstwa izolacji termicznej, utrzymująca temperaturę przez długi czas. Przy początkowej temperaturze 70°C nawet po 24 godzinach pożywienie ma ponad 30°C. Urządzenie posiada zdejmowaną pokrywę ze stali nierdzewnej. Zatrzaski gwarantują brak rozlewania w transporcie. Gumowa podstawa zapewnia stabilność. Zastosowana wysokiej jakości stal nierdzewna jest odporna na korozję i higieniczna.

Cechy produktu:
  • - Utrzymuje w cieple do 22 litrów pożywienia lub napojów,
  • - Dwuścienna izolacja pozwala utrzymać temperaturę powyżej 30°C po 24 godzinach, zaczynając od 70°C,
  • - Łatwe utrzymanie czystości dzięki wysokiej jakości stali nierdzewnej,
  • - Ergonomiczne i żaroodporne uchwyty,
  • - Antypoślizgowa gumowa podstawa i pokrywa z zatrzaskami.

Parametry techniczne:
  • - Model - RC-TFT22
  • - Nr katalogowy - 10012192
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Kolor - Srebrny
  • - Pojemność [l] - 22
  • - Materiał - Stal nierdzewna; izolacja: pianka; dół: guma
  • - Wymiary [mm] - Ø330 x 370
  • - Grubość izolacji [mm] - 30
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 33 x 33 x 37
  • - Waga [kg] - 7
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 41 x 41 x 44
  • - Waga wysyłki [kg] - 8,2

W zestawie:
  • - Termos gastronomiczny
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: